Menu
Oaza ljepote

OGLEDALCE: Prva Hair and Beauty aplikacija u Bosni i Hercegovini

Bosna i Hercegovina je zemlja vrijednih ljudi koji svaki dan predano rade iz ljubavi prema onom što vole. Takav je i Ogledalce tim, na čelu sa kreativnom direktoricom Elmom Hadžifejzović, koji je ovih dana predstavio prvu Hair and Beauty aplikaciju.

Na početku lockdowna i svega što je slijedilo Ogledalce prodajni tim pustio je u promet svoj webshop. U proteklom periodu su ga pretvorili u savjetodavnu stranicu za sve tipove kose na kojoj odmah nude i rješenje. Sada vam je sve to dostupno na aplikaciji. Možete čitati blog, pratiti novitete i naručiti vrlo brzo, lako i jednostavno sve što je vašoj kosi potrebno. Pored proizvoda za kosu, alata, četki i suplemenata, tu ćete pronaći makeup i skincare proizvode. Više od 30 brendova za vašu njegu koji su pomno odabrani od strane stručnjaka. Nit vodilja Ogledalca je – samo zdrava kosa je lijepa kosa, tako da ste provjereno u dobrim rukama.

Skinite aplikaciju i uživajte u čitanju i kupovini. A mi se veselimo svemu što nam Ogledalce sprema, jer jedno je sigurno, uvijek idu korak dalje.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ogledalce.ba

https://apps.apple.com/at/app/ogledalce/id1624653043