Menu
Oaza ljepote

Kérastase Fusio-Dose: PERSONALIZIRANI TRETMAN ZA TRENUTNU TRANSFORMACIJU KOSE

Nekada vam se čini da radite sve što treba, koristite odgovarajuće proizvode, šampone, regeneratore, maske, pridržavate se uputa i savjeta, ali vaša kosa i dalje izgleda beživotno, nezdravo, bez sjaja… Kao što je svaka koža priča za sebe te ima različite osobine i potrebe, isto vrijedi za kosu. Ne odgovaraju svakom tipu kose isti proizvodi i tretmani, što znači da joj moraju biti prilagođeni kako bi rezultati bili zadovoljavajući. Da biste bili sigurni šta konkretno treba vašoj kosi, proizvodi i tretmani trebaju biti personalizirani, a jedan od najpoznatijih i najefikasnijih je Kérastase Fusio-Dose tretman za transformaciju kose.

Od osnivanja 2011. godine, posjetitelji Kérastase salona molili su stiliste za omiljenu Fusio-Dose liniju tretmana za profesionalnu njegu. U rukama stilista, Fusio-Dose postao je pojačana ciljana njega koja trenutno rješava brige i potrebe kose u jednom tretmanu. Fusio-Dose linija je moćan alat za stiliste i prava poslastica za klijenta, a nakon više od decenije postojanja bilo joj je potrebno osvježenje. Stoga je Kérastase obnovio sustav kako bi podržao frizere u njihovoj potrazi da klijentima pruže i više od onoga što žele za svoju kosu. Novi pojednostavljeni pristup uključuje poboljšane tehnologije za kosu i moćne sastojke za njegu kože u lako razumljivom rasponu boostera i koncentrata.

Upoznajte novi Fusio-Dose

Svježa i personalizirana mješavina koncentrata i boostera novog Fusio-Dose tretmana trenutno transformira kosu, a koji sastojci će naći u mješavini ovisi o problemu koji želite riješiti. Koncentrat: odgovara na primarnu potrebu kose koju je ustanovio stilist tokom dijagnostike, ciljano djeluje na suhoću, poroznost, nedostatak gustoće i druge osnovne potrebe; odgovara jednoj od šest glavnih Kérastase linija za njegu kose. Booster: postiže beauty efekt i osobnu želju klijenta za frizurom, bavi se sjajem, njegom, briljantnošću boja i drugim kozmetičkim potrebama, obogaćen je aktivnim sastojcima za njegu kože koje klijenti poznaju i žele.

Novi Fusio Dose tretman obogaćen je sastojcima koji su inspirirani njegom kože i u privlačnijim pakiranjima za moderan dojam koji je neodoljiv Z generaciji.

6 koncentrata + 5 boostera: za 30 mogućih kombinacija personalizirane, transformativne njege.

Zamolite svog frizera da napravi Fusio-Dose mješavinu za trenutne pogodnosti, uključujući 72h zaštite od kovrdžanja*, +70% sjaja** i 93% manje lomljenja***.

100% frizera se slaže da je Fusio-Dose lakši od maske i ne otežava kosu****.

*Instrumentalni test nakon upotrebe koncentrata Chroma Absolu (ili Nutritive) + Anti-Frizz Boostera

**Instrumentalni test nakon korištenja koncentrata Chroma Absolu + Brillance Boostera

***Instrumentalni test nakon korištenja koncentrata Genesis + Reconstruction Boostera

****Salonski test nakon korištenja koncentrata Nutritive + Nutrition Boostera

Saloni u BiH u kojima je dostupan Fusio-Dose tretman:

SARAJEVO Magic by Aida, Hair by Ajdin Ramić

BANJALUKA Cappelli, Beauty & Coffee resort by Čeda

MOSTAR La Bellezza

POSUŠJE Studio Jelica

BUSOVAČA Salon Adore