Menu
Novosti

GIVEAWAY(6): BeautyBay x Orthomol BiH

Ne moramo čekati poseban datum ili doba godine za darivanje, svaki dan je dobra prilika da vas obradujemo i izmamimo osmijeh. Na BeautyBay Instagram profilu ćete tokom narednih mjeseci pronaći različite poklone i imati šansu osvojiti neki od njih. Našu petu nagradu, Rilastil proizvode osvojila je @golijanin.s, a zahvaljujući saradnji BeautyBay.ba portala i brenda Orthomol Bosna i Hercegovina, naredni poklon je Orthomol Beauty – pakovanje sa 30 dnevnih doza napitka ljepote.

Orthomol Beauty je dodatak ishrani s odabranim, esencijalnim sastojcima za zdravlje kože, kose i noktiju. U pitanju je inovativna kombinacija hijaluronske kiseline, kolagena, koenzima Q 10 sa fitoekstraktima masline te vitamina i minerala, koja je razvijena u saradnji sa dermatolozima i višestruko korisna. Orthomol Beauty snabdijeva kožu i vezivno tkivo sastojcima koji obnavljaju elastičnost, zategnutost i vlažnost, pružajući koži svojevrsnu podršku iznutra i omogućavaju joj da bude zdrava i lijepa. Kolagen i peptidi stimuliraju fibroblaste kako bi proizvodili više kolagena, a polifenoli iz maslinovog ulja štite kožu od UV zraka i toplote, kako bi spriječili stvaranje slobodnih radikala. Vitamin C doprinosi stvaranju kolagena potrebnog za normalnu funkciju kože. Vitamini C i E, cink i selen doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Biotin i cink doprinose održavanju zdravlja kože. Selen, biotin i cink održavanju zdravlja kose. Selen i cink doprinose održavanju zdravlja noktiju.

Orthomol Beauty poboljšava gustinu kože za 35% i smanjuje dubinu bora za 48%, a dovoljna vam je samo jedna bočica dnevno. Dostupan je u pakovanjima od 7 i 30 dnevnih doza. Proizvod je klinički testiran od strane nezavisnog Instituta za dermatologiju (Dermatest, Njemačka).

Kako biste sudjelovali i osvojili ovaj vrijedan poklon potrebno je da:
  • pratite BeautyBay na Instagramu
  • pratite Orthomol BiH na Instagramu
  • kliknete like na objavu
  • u komentaru označite osobu koja bi također voljela sudjelovati

Giveaway traje do subote, 16. aprila,  kada ćemo nasumično odabrati i objaviti ime sretne dobitnice te najaviti i koji novi poklon ćete moći osvojiti. Sretno!