Menu
Novosti / Oaza ljepote

GIVEAWAY(4): BeautyBay x Mavala BiH

Ne moramo čekati poseban datum ili doba godine za darivanje, svaki dan je dobra prilika da vas obradujemo i izmamimo osmijeh. Na BeautyBay Instagram profilu ćete tokom narednih mjeseci pronaći različite poklone i imati šansu osvojiti neki od njih. Našu treću nagradu, Avene paket osvojila je @ajida.strika te ćemo vam uljepšati još devet narednih subota.

Zahvaljujući saradnji BeautyBay.ba portala i Mavala Bosna i Hercegovina, ove subote imate priliku osvojiti naš četvrti poklon, dva proizvoda iz kolekcije MAVALA SKIN VITALITY.

Nedostatak sna, stres, zagađenje, UV zračenje, pušenje iscrpljuju metabolizam kože što negativno utiče na njen izgled, djeluje beživotno i umorno te dolazi i do prijevremenog starenja. Mavala Skin Vitality linija je idealna za beživotnu kožu i kožu bez sjaja sa ekskluzivnom formulom koja je bazirana na C vitaminu i ekstraktu švajcarske kajsije.

Mavala Skin Vitalizing Healthy Glow serum za revitalizaciju i zdrav sjaj kože, hidrira i energizuje, poboljšava  svježinu i prozračnost kože, definiše crte lica i vraća mu mladolikost.

Mavala Skin Vitalizing Healthy dnevna krema za revitalizaciju i zdrav sjaj, koža je hidrirana i zaštićena, a ten svjež i prozračan. Odlična je antioksidantna zaštita kože.

 

Kako biste sudjelovali i osvojili ovaj vrijedan poklon potrebno je da:
  • pratite BeautyBay na Instagramu
  • pratite Mavala BiH na Instagramu
  • kliknete like na objavu
  • u komentaru označite osobu koja bi također voljela sudjelovati

Giveaway traje do subote, 26. marta,  kada ćemo nasumično odabrati i objaviti ime sretne dobitnice te najaviti i koji novi poklon ćete moći osvojiti. Sretno!