Menu
Beauty Bay / Novosti

TONIK KOJI KOŽU NOĆU OBNAVLJA, A UJUTRO OSVJEŽAVA

Koža posjeduje vlastitu snagu hranjenja i obnove, a kozmetika je u tome treba podržavati. Upravo to čini jedinstvenost Dr. Hauschka kozmetike. Aktivnost kože može oslabiti usljed uticaja sunca, vjetra i drugih spoljašnjih i unutrašnjih faktora. Dr. Hauschka kozmetika je ponovo budi i aktivira, jača zdrave procese i ritmove u koži te je štiti od vanjskih uticaja. Jedinstvena prirodna i organska kozmetika nastala je kao rezultat suradnje farmaceuta, antropozofskih liječnika i kozmetologa.  Više od 50 godina znanja i iskustva uloženo je u stvaranje jedinstvenih, 100% organskih kozmetičkih formulacija kojima je cilj podsticanje vlastitih regenerativnih snaga kože za postizanje savršene ravnoteže.

Sinergijsko djelovanje Dr. Hauschka kozmetičkih preparata imaju snažnu sposobnost transformacije određenog problematičnog stanja kože u ponovo harmonizirano. Dr. Hauschka kozmetika sadrži ljekovite biljne i cvjetne esencije, prirodna biljna ulja i voskove iz biodinamičkog i organskog uzgoja.

Dr. Hauschka tonik za lice nježno podstiče vlastitu snagu kože jedinstvenom kombinacijom ljekovitih biljaka hamamelisa i bjelodana koji aktiviraju metaboličku aktivnost kože te je nježno osvježavaju i njeguju. Tonik je neizostavan korak u temeljnoj njezi normalne, suhe i osjetljive kože. Tokom noći omogućava koži da se samostalno obnovi, dok ujutro fino raspršena maglica tonika osvježava lice, a make-up ostaje na mjestu. Bitno je napomenuti da ovo nije tonik namijenjen čišćenju, već služi za dodatnu njegu i toniziranje lica. Dakle, nanosi se nakon čišćenja lica, prskanjem i utapkavanjem prstima, a zatim se nastavlja sa redovnom njegom. Kad je Dr. Hauschka u pitanju, to znači da ujutru nastavljate sa kremom za hidrataciju, a uveče nakon tonika ne nanosite ništa. Koža noću treba da se “odmara”, odnosno da se sama obnavlja i neometano izlučuje produkte metabolizma.

SAVJET: Nanesite nakon jutarnjeg i večernjeg čišćenja te kao tonizirajuću osnovnu njegu prije nanošenja kreme. Nježno utapkajte prstima radi bolje apsorpcije. Muškarcima preporučujemo ovaj tonik za lice kao osvježavajući i smirujući losion poslije brijanja.

Dr. Hauschka tonik za lice je spas za problematičnu, iritiranu i upaljenu kožu. Ako ste se susreli s takvim problemima zbog nošenja maske, ovaj tonik je idealno rješenje! Djelovat će poput melema pa ga preporučujemo kao dio cjelovite dnevne beauty rutine, nakon temeljitog čišćenja lica Dr. Hauschka kremom za čišćenje.

Iskoristite posebnu ponudu: kupite limitirano izdanje od 30 ml, a uz promo kôd BEAUTYBAY.BA ostvarite 10 % popusta. https://shop.healthmovers.ba/bs/pocetak/878-dr-hauschka-tonik-za-lice-10ml.html