Menu
Beauty Bay

ZA TRENUTNU I DUGOTRAJNU HIDRATACIJU KOŽE

Pobjednik u kategoriji Antiage proizvodi/Najbolja formula za lice s aktivnim sastojcima za osjetljivu kožu 20+ našeg projekta BeautyBayAward2021 – Bioderma Hydrabio serum je izuzetno svjež i lagani gel koji koži vraća prirodne hidratantne funkcije i zadržava vodu kako bi održali optimalnu hidrataciju. Kombinira patent AquageniumTM i moćne hidratantne aktivne sastojke (hijaluronska kiselina, ksilitol i glicerin).

Svi znamo da je voda vitalan element za tijelo i funkcioniranje zdrave kože. Svakog dana koža našeg lica gubi 250 ml vode zbog prirodne i kontinuirane difuzije vode kroz kožu. Taj dnevni gubitak vode tiče se svih muškaraca i žena u svim zemljama, bez obzira na dob ili tip kože. U normalnim uslovima koža se može prirodno rehidratizirati, ali neki vanjski faktori, poput zagađenja, UV zraka, duhana, alkohola, umora, stresa i klimatskih promjena, povećavaju dehidraciju kože izmjenom navedenih prirodnih mehanizama. Koža se više ne može prirodno hidratizirati pa postaje dehidratizirana. Epiderma može puknuti, mogu se stvoriti mikrobore i koža može zatezati.

 

Bioderma Hydrabio serum ispunjava dnevne potrebe kože za vodom i obnavlja prirodne mehanizme rehidratacije kože za dugoročne rezultate. Kombinira patent AquageniumTM i moćne hidratantne aktivne sastojke (hijaluronska kiselina, ksilitol i glicerin) kako bi potaknuo tri mehanizma hidratacije. Dovodi vodu u kožu, održava je u dubini i uzrokuje njenu cirkulaciju potičući stvaranje vodenih kanala u koži. Hydrabio serum namijenjen je dehidratiziranoj osjetljivoj koži.