Menu
BeautyBay Award / Novosti

BEAUTYBAY AWARD 2021: DERMATOLOZI SU IZABRALI NAJBOLJE PROIZVODE

U sarajevskom Golf Klubu, u četvrtak 1. jula održan je prvi beauty event – BeautyBay Award 2021, koji je okupio vrhunske dermatologe, hirurge, ljekare i farmaceute, medije i mnogobrojne prijatelje istoimenog projekta te su predstavljeni pobjednički proizvodi. Naš žiri, mr. sc. Tamara Jovović Sadiković, mr. sc. Alma Prtina, dr. Vesna Stanojević, dr. Samra Šoškić i dr. Kerim Alendar, imao je veoma zahtjevan zadatak da odabere najbolje među visokokvalitetnim i premium proizvodima brendova Avene, Bioderma, Dr. Hauschka, Orthomol, Rilastil, Uriage,Vichy i Weleda.

  Među prisutnima na BeautyBay Awardu 2021 bilo je gostiju iz cijele regije, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i BiH, ljubitelja vrhunske dermokozmetike i predstavnika brendova. Golf Klub je za ovu priliku pretvoren u istinsku oazu ljepote, gdje su prisutni mogli uživati u novitetima te doznati sve o proizvodima omiljenih brendova. Kiša je pokvarila planove, ali ne i dobru zabavu. Svečanoj atmosferi doprinijela je i Erna Saljević u ulozi voditelja i moderatora

 

Uzvanici su dočekani pićem dobrodošlice uz zaigrani pjenušac Giocato, vinarije Edi Simčič, a nakon toga su imali priliku upoznati se sa Benvenuti Malvazijom, ali i vlasnikom jedne od najistaknutijih istarskih vinarija Albertom Benvenutijem.

Za dozu glamura savršenih performansi pobrinuo se naš ponosni sponzor – Autokuća Starline, predstavljanjem tri najnovija Mercedes Benz modela, a najsretniji među posjetiocima osvojio je vikend s Mercedesom i testnu vožnju E klase.

                                  

Za siguran boravak na društvenom događaju brinuo se Zoono, koji je obezbijedio antimikrobnu 24-satnu zaštitu na rukama i do 30 dana na površinama, uz MyAirShield kartice koje dodatno pročišćavaju zrak i štite od virusa i bakterija.

Zahvaljujemo svim prijateljima projekta i sponzorima koji su omogućili realizaciju prvog BeautyBay Awarda 2021: Avene, Bioderma, Dr. Hauschka, Orthomol, Rilastil, Uriage, Vichy i Weleda; Autokući Starline; agencijama Above i Eventim na organizaciji i štampariji Intea na vizuelnoj podršci.

Svaki od posjetitelja ponio je sa sobom goodi bag ispunjen proizvodima naših sponzora.