Menu
Oaza ljepote

PROBUDITE DIVU U SEBI

Vodeći se sloganom – Probudite divu u sebi, Kiko Milano je tajnu italijanskih diva transformirao u ljetnu kolekciju u la dolce vita duhu. Kolekcija Dolce Diva sadrži apsolutno sve što je ovog ljeta potrebno jednoj ženi, bez obzira gdje se nalazi, u šetnji vrelim gradskim ulicama ili na plaži.

Ideja kreativnog tima Kiko Milano pri stvaranju Dolce Diva kolekcije zasnivala se na tome da niti jedna žena ne treba birati između glamurozne ljepote i zaštite od sunca. Stoga je kolekcija fokusirana na beauty proizvode sa zaštitnim faktorom i u retro pakovanjima se nalaze: Dolce Diva Eyeshadow Palette, Dolce Diva Waterproof Lip Liner, Dolce Diva After Sun Cream, Dolce Diva Fresh Feel Foundation SPF30, Dolce Diva Powder foundation SPF 50 UVA-UVB… Dakle, vodootporne formule sa SPF zaštitnim faktorom.

Brend Kiko Milano osnovan je 1997. godine u italijanskoj prijestonici mode te vrlo brzo stekao planetarnu popularnost zahvaljujući nevjerovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura, boja, i pristupačnim cijenama. Kiko poruka o ljepoti glasi – Budi ono što želiš da budeš, i ističe napore brenda da širokom ponudom proizvoda visokog kvaliteta omogući svim ženama širom svijeta da jasno pokažu svoj stav, karakter i individualnost.