Menu
Novosti / Oaza ljepote

NOVA VICHY LIFTACTIV SUPREME RUTINA: FILER U BOČICI?

Vichy predstavlja anti-ageing inovaciju – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, serum sa 1,5% čiste hijaluronske kiseline, moćnom molekulom koja smanjuje znakove starenja kože, vidljivost bora i tankih linija te koži vraća čvrstoću.

Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler savršen je saveznik u borbi protiv faktora koji utiču na starenje kože, kao što su stres, nedostatak sna, hormonski disbalansi, ali i zagađenje zraka, UV zrake ili temperaturne promjene. Ovu su samo neki od faktora koji kumulativno djeluju na naš organizam, a jedna od posljedica isušene kože su bore, a čiji se učinak može umanjiti pravilnom njegom kože lica. Kako bi rezultati bili optimalni, preporučuje se da beauty rutinu upotpunite još jednom Vichy inovacijom – kremom svježeg mirisa i lagane teksture LiftActiv Supreme SPF 30 koja će zaštititi kožu od štetnog uticaja UV zraka, ublažiti vidljivost bora i učvrstiti kožu.

Učinci Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillera ispitani su na više od 4000 žena s osjetljivom kožom lica, što ga čini moćnim saveznikom u borbi protiv gubitka hijaluronske kiseline i pogodnim za sve tipove kože; dermatološki je i oftalmološki testiran, nema dodanih mirisa i alkohola. U skladu s najnovijim farmaceutskim standardima, proizvod je upotpunjen praktičnim aplikatorom kako formula pri nanošenju ne bi došla u kontakt s prstima i dovela do kontaminacije.

Kao prvi korak jutarnje i večernje rutine preporučuje se svakodnevna upotreba Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillera. Za optimalne rezultate dovoljno je nanijeti 2-3 kapi seruma na dlan i vrhovima prstiju ga razmazati na čisto i suho lice. U drugom koraku rutine preporučuje se korištenje kreme Liftactiv Supreme SPF 30, dnevne anti-age njege za kožu koja svojim sastojcima štiti od širokog spekta UVA/UVB zračenja, efikasno smanjuje postojeće bore i pomaže u sprečavanju nastanka novih bora izazvanih UVA zračenjem. 

Efikasnost ovakve njege potvrdili su i farmaceuti: “Svaka žena teži najboljim rezultatima učinka cjelokupne njege kože, te je stoga važno istaknuti ključnu ulogu rutine njege kože. Idealna kombinacija koja postoji u linijama proizvoda je kombinacija seruma i kreme koji se nadopunjuju te zajedno daju vrhunske rezultate. Serumi su izuzetno važan dio svake anti-age njege, sadrže specifične i presudne karakteristike za potpuni maksimalni učinak poput visokih koncentracija aktivnih sastojaka, tekstura koje lako prodiru u kožu i dubinski ju hrane i daju vlagu. Upravo zato je važno vlagu i ostale anti-age sastojke tamo i zadržati, ‘zaključati’ ih, a to činimo kada nakon seruma nadopunimo njegu upotrebom kreme. Samo takva dnevna rutina u njezi kože može dati rezultate koje očekujemo- maksimalan i snažan učinak hidratacije, elastičnosti i tonusa, a time i vidljivu razliku u izgledu kože.”