Menu
Estetska dermatologija / Novosti

SAVRŠENA DESTINACIJA ZA UBLAŽAVANJE POSLJEDICA KARANTENE – SKINCARE CLINIC

Nakon provedenih više od mjesec dana u izolaciji, čekajući neke bolje dane, opustili smo se, dobili koji kilogram više, odmorili se od svih tretmana osim onih kućnih, zapostavili uobičajenu beauty rutinu i dobili ne baš zavidne rezultate. 

Najava popuštanja mjera i sunce neke od nas su prestrašili te naveli na pravljenje beauty escape plana, kako bismo zablistali i vratili se našoj svakodnevnici. U želji da povratimo elegantniji i sretniji izgled pronašli smo pravo mjesto gdje će naše nesavršenosti nestati uz pomoć najsavremenijih tretmana lica i tijela. 

ESTETSKI CENTAR SKINCARE CLINIC

SkinCare Clinic i dermatološka ordinacija SkinCare vodeći je medicinsko-estetski centar u Bosni i Hercegovini, kojeg odlikuje jedinstveni i inovativni koncept. U potpunosti prati svjetske trendove u kojima estetska i medicinska dermatologija te neinvazivni anti-age tretmani zauzimaju sve značajnije mjesto u svakodnevnom životu.

Individualnim, profesionalnim i sistematičnim pristupom, prepoznavanjem želja i potreba svakog klijenta određuje se optimalan put za postizanje zadovoljstva sopstvenim izgledom kože i tijela. Na tom putu ovaj centar kombinuje iskustvo i znanje stručnog tima sa sofisticiranom tehnologijom i opremom te najkvalitetnije svjetske dermokozmetičke brendove dostupne bh. klijenteli, upravo zahvaljujući SkinCare Clinicu. S tim u vezi, najnovija generacija Med Contour Multipowera nalazi se upravo u SkinCare Clinic, u pitanju je uređaj koji kombinuje ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, bezbjednog i bezbolnog nehirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita, zatezanja kože i face liftinga.

Treiman Med Contour Multipower platformom

Tretman Med Contour Multipower platformom

MEDICINSKE TRETMANE LICA

SkinCare Clinic izvodi kozmetološke i medicinske tretmane lica, koji su neodvojivi dio dermatološkog liječenja, a podrazumijevaju različite procedure čišćenja, hidratacije, izbjeljivanja, komedolize, keratolize, stimulacije sinteze kolagenih i elastičnih vlakana i međućelijske supstance. Tretmani lica rade se uz pomoć renomiranih dermokozmetoloških brendova SkinCeuticals, SkinClinic i Mesoestetic.

ESTETSKA DERMATOLOGIJA

Esencijalni dio njege kože je i estetska dermatologija koja se zasniva na aplikaciji dermalnih filera, rađenju hemijskih pilinga, različitih vrsta mezoterapija, terapiji indukacije kolagena, te PRP-u odnosno podmlađivanju kože krvnom plazmom! Pored toga, dermatološka ordinacija SkinCare bavi se i klasičnom, medicinskom dermatologijom, dijagnostikom i liječenjem problema kože.

 

STRUČNI TIM SKINCARE CLINIC

Kako bi svojim klijentima pružili najbolju uslugu, SkinCare Clinic već godinama sarađuje sa zagrebačkom Poliklinikom Milojević i dr. Nikolom Milojevićem, koji je širom svijeta poznat kao Kralj botoksa.

Stručni tim ovog medicinsko-estetskog centra čine: dr. Vesna Stanojević, spec. dermatovenerologije; dr. Maša Demir, doktor medicine; Sonja Batinica, diplomirani kozmetolog; Velda Bogunić i Ajla Lojić, diplomirane fizioterapeutkinje; Alma Bajić je izvršna direktorica centra, dok je za komunikacije i marketing zadužen Benjamin Bajramović.